BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Highland Games

In de traditie van de eeuwenoude clanspelen

Zoals alom bekend staan onze Highland Games in teken van fun! Ontdek op een leuke, aangename en fysiek haalbare wijze de traditionele volksspelen van de Schotse hoogvlakten !


Locatie Mobiel
Duur activiteit 1/2dag (3 uur)
Aantal deelnemers Min. 20 deelnemers – max. 80 deelnemers per sessie
Leeftijd deelnemers +12 jaar
Doelgroep scholen, verenigingen, bedrijven, families

Gekleed in een Schotse kilts*, nemen de deelnemers het tegen elkaar op in 10 typisch Schotse proeven: paalwerpen, tonheffen, gewichtlopen, touwtrekken,… Telkens krijgen ze een fysieke uitdaging die mits de nodige inspanning, voor iedereen haalbaar is! Na het uitvoeren van de proeven en na de puntentelling, wordt de winnaar van de Highland Games bekend gemaakt en op gepaste wijze gehuldigd…

De proeven worden uitgevoerd in clans van min. 4, max. 7 personen. De clans krijgen een algemene uitleg en bij elke opdracht zorgt een duidelijke instructiefiche er voor dat de proeven op een correcte manier wordt uitgevoerd en toont ze de te hanteren puntentelling. Bij elke opdracht strijden 2 clans tegen elkaar en houdt ieder op zijn beurt de controle over de proeven. Ze controleren elkaar en geven elkaar punten. Onze begeleiders houden de controle over alle proeven en springen bij waar nodig.

We sluiten de Schotse Games in schoonheid af en bieden aan alle deelnemers een degustatie aan rechtstreeks vanop de Schotse hoogvlakten*.
*(Niet inbegrepen bij programma’s voor scholen en verenigingen, kan op aanvraag)

We zorgen voor het volledige kader: door de inkleding van het terrein en het materiaal, zal u zich al snel een echte Highlander voelen.Mini-Highland Games


Locatie Mobiel
Duur activiteit 1/2dag (3 uur) of 1/1dag (6uur)
Aantal deelnemers Instuifformule
Leeftijd deelnemers +12 jaar
Doelgroep Scholen, verenigingen, bedrijven, families / particulieren

Deze instuifactiviteit is zeker en vast een blikvanger op jouw event, opendeurdag, personeelsfeest… of zelf de ideale Energizer voor tijdens een meeting. Bij de Mini - Highland Games moeten de deelnemers geen vaste groep vormen maar kunnen ze op hun eigen tempo de uitdaging aangaan.

Tijdens een Mini- Highland Games stellen we 4 proeven op die telkens individueel uitgevoerd worden. De beste scores komen meteen op een centraal scorebord. Zo kunnen de toeschouwers meevolgen en bij deelnemers wordt de strijdlustigheid aangewakkerd.

Twee opdrachten worden door onze monitoren begeleid, de andere 2 opdrachten gebeuren op zelfstandige basis. Op aanvraag verzorgen wij graag de begeleiding van de 4 proeven.

We zorgen voor het volledige kader: door de inkleding van het terrein en het materiaal, zal u zich al snel een echte Highlander voelen.

aanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_gamesaanbod - activiteiten - highland_games