BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Steelpannekesbuffet

En wat eten we vanavond...? Onder de rubriek, mag het eens iets anders zijn, stellen we graag ons “steelpannekesbuffet” voor. Het steelpannekesbuffet is een waar spektakel met heel goede feedback. Sfeer & gezelligheid, en natuurlijk goed eten, verzekerd!

Locatie Mobiel (Locatie met kampvuurmogelijkheid)
Duur activiteit 3 uur
Aantal deelnemers min. 12 deelnemers – max. 20 deelnemers per sessie
Leeftijd deelnemers +12 jaar (+7 jaar onder begeleiding)
Doelgroep Verengingen, bedrijven, families / particulieren

Het "steelpannekesbuffet" kan je vergelijken met een gourmet waarbij we het gourmetstel omruilen voor een kampvuur en de kleine “pannekes” ruilen voor iets grotere exemplaren met een lange steel . Jullie maken zelf de gerechtjes klaar in een “steelpanneke”, rechtstreeks boven het vuur.


Wij voorzien alle nodige ingrediënten om er een top gerechtje van te maken! Deze worden in buffetvorm opgesteld, aan jullie om er naar eigen smaak en creativiteit iets lekker van te maken. Er is zowel gevogelte, rund, varken en vis voorzien. Daarnaast natuurlijk ook de nodige kruiden, groenten, slaatjes en koude sausen.


Nog geen (steelpannekes) kookervaring? Geen probleem. Een Basecamp - medewerker staat je graag bij met raad en daad tijdens je kook ervaring!


Voor extra sfeerbeelden en filmpjes kan je een kijkje nemen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/BASECAMPvzw

aanbod - activiteiten - steelpannekesbuffetaanbod - activiteiten - steelpannekesbuffetaanbod - activiteiten - steelpannekesbuffetaanbod - activiteiten - steelpannekesbuffetaanbod - activiteiten - steelpannekesbuffetaanbod - activiteiten - steelpannekesbuffet