BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Bakklim toernooi Droeshout

The sky is the limit

Op zondag 14 juli 2013 verzamelen alle avonturiers uit Droeshout en omstreken het Droeshout’s BakklimToernooi.


Tussen 13.00u en 17.00u is jong en oud welkom om een worp te doen naar de titel van hoogste torenbeklimmer. Deelnemers kunnen een deelnamekaart aankopen aan onze drankstand. Eén klimbeurt( meer dan 4 bakken) kost 2€. We registreren de telefoonnummers van alle deelnemers en wie er om 17.00u de hoogste toren beklom, wordt persoonlijk opgebeld om zijn/haar prijs in ontvangst te nemen.


Last van hoogtevrees maar toch benieuwd naar alle sensatie? Geen probleem! Kom gerust een glas drinken op ons gelegenheidsterras en proef de sfeer vanop de eerste rij.


Tot zondag!

Meer info

Algemeen: Hermans Filip, 0486 70 99 38, info@basecampvzw.be

Locatie

Het bakklim toernooi gaat door op de site van Basecamp vzw te Droeshout

(Het voormalige voetbalveld). Steenweg op Vilvoorde 259bis, 1745 Droeshout Opwijk

Wedstrijdreglement

  1. Je kan pas deelnemen aan het Droeshout ’s Bakklimtoernooi na het aankopen van een deelnamekaart. Deze is verkrijgbaar aan de toog.1 klimbeurt kost €2. Meerdere malen deelnemen is toegestaan.
  2. Alleen wie deelneemt aan het toernooi tussen 13.00u en 17.00u, kan meedingen naar de titel van “hoogste beklommen bakklimtoren” en kans maken op de hoofdprijs.
  3. Een klimbeurt start pas wanneer je op de 4de bak staat. Val je van de toren voor je op de 4de bak staat, dan mag je gewoon herbeginnen.
  4. De score bestaat uit 2 onderdelen: (1) Het aantal bakken dat men geklommen heeft. Hiervoor wordt er geteld tot de laatste bak waarop men staat. Een juist geplaatste bak waarop men nog niet staat wordt dus ook niet meegerekend. (2) De snelheid waarop men x aantal bakken heeft kunnen klimmen. De duurtijd wordt alleen meegerekend indien er een gelijkstand bestaan op het einde van het toernooi. De tijd wordt gestart als men op de 4de bak staat en stopt wanneer men het contact met de toren verliest.
  5. Hanteer de veiligheidsnormen die worden meegegeven door de begeleiding. Wanneer je die negeert, zal je gediskwalificeerd worden uit de rangschikking omwille van de bewaring van de veiligheid voor onze begeleiders en deelnemers.
  6. Deelnemers zijn vrij om drank te nuttigen. Wanneer echter het drankgebruik van de deelnemers hun veiligheid en die van de omstaanders in gevaar brengt, zullen zij gevraagd worden het bakklimmen te staken.
  7. Wanneer een deelnemer betrapt wordt op vals spelen van welke aard ook, zullen zij een nulscore krijgen voor die klimbeurt.
aanbod - events - bakklim_toernooi_droeshout