BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)
0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be
MBTI in potten en pannen outdoor
Samen plezier maken in de outdoor keuken met toch de nodige diepgang.
Duur activiteit | Voorbereiding 1.30u/workshop 3uur / nabespreking 4uur |
Aantal deelnemers | Min. 12 deelnemers |
Leeftijd deelnemers | Tieners / Volwassen |
Doelgroep | Scholen (personeelsgroep), verenigingen, bedrijven, families / particulieren |
Tijdens deze culinaire team activiteit met de nodige fun, gaan we aan de slag in onze outdoor
keuken om een heerlijke menu samen klaar te maken. Maar tijdens de onbezorgde bedrijvigheid
gebeuren er onverwachte zaken (die vooraf besproken zijn met de bedrijfsleiding in functie van
de behoeften van de organisatie). Bedoeling is niet de deelnemers te leren koken, wel hoe zij
reageren in bepaalde situaties, teneinde voorkeurgedrag zichtbaar te krijgen.
Genieten van een lekkere gastronomische maaltijd, is de kers op de taart!
Feedback (bij voorkeur de dag na de kookworkshop) is mogelijk: feedback op observaties en
diepere inzichten in het MBTI model. Deze verworven inzichten worden geëxtrapoleerd naar de
werksituatie.
MBTI staat voor Myers Briggs Type Indicator. Het MBTI-model toont aan hoe het schijnbaar
toevallige gedrag van mensen in feite tamelijk consistent is omdat het een gevolg is van de
voorkeuren die ze vertonen met betrekking het opladen van energie, het opnemen van informatie,
het nemen van beslissingen en het inrichten van hun leven.
Deze teambuilding is in samenwerking met Growin. John Hermans, professionele coach in
sociale trainingen en gediplomeerd kok, neemt de groep met veel plezier mee in dit culinair
avontuur!